Ани Салич се среща с тайствен мъж, ходи на среща без грим!

Когато не е на екран, Ани Салич не носи звездния си блясък. И без него обаче водещата си остава хубава жена. За своите почти 48 години тя изглежда перфектно дори и без грим, пише „Уикенд“.
Преди дни звездата на Нова паркира червеното си волво на паркинга пред сградата на bTV. Какво ли я водеше в телевизията, от която преди 3 години избяга? Да не би да преговаря за завръщане?

Не, Ани не се отправи към старата си месторабота. Щом слезе от автомобила си, носещ любимия на Слави Трифонов регистрационен номер 7878, новинарката пое пеша към близко заведение. Там пред входа я очакваше непознат мъж на средна възраст. Обръснатият нула номер господин с имидж на бивш състезател по борба я поздрави с подаване на ръка, а след ръкостискането Салич го потупа свойски по рамото. После двамата хлътнаха усмихнати в заведението – личеше им, че са доволни от перспективата да прекарат известно време заедно на приказки.

На рандевуто с анонимния за широката общественост мъж Ани бе дошла с вързана коса и без капка макияж по физиономията. И негримирано обаче лицето й беше безукорно, по него нямаше нито една бръчка. Укор Салич заслужаваше единствено за това, че не си бе измила очите от гурели – един от тях й създаваше дискомфорт и се наложи да го премахне с пръст.

Заради студеното време водещата беше облякла възширок панталон и дебело палто. Дрехите й създаваха впечатлението, че е напълняла, но истината, че е все още поддържа в норма телесното си тегло.

Все пак не е ясно напълно дали срещата на новинарката е имала интимен характер. Ани дълги години се радваше на безоблачен брак със сърбина Бранко, но в един момент семейството им изпадна в криза и възникнаха проблеми. Според последните слухове, двамата са в процес на сложен развод. Проблемът е хазартната зависимост на Бранко, който е натрупал солидни борчове./struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене