Банско ще гони спасение с куп неврокопчани в състава си и с чисто нова екипировка

Отборът на „козлите“ ще бъде пременен пълна екипировка в навечерието на новия пролетен полусезон, оповести лично изпълнителният директор на отбора Йордан Баряков

Тя е дело на една от настъпващите на пазара на Балканите спортни марки – Jumper. Този път в отбора от планинския курорт заложиха на българското, а така също едновременно на традицията, но и на новото. Основният десен, с който ще се играят двубоите през започващото на 25. февруари първенство е издържан в традиционния червен цвят и е осигурена от местен бизнесмен, който е фен на тима на козлите. Негово изрично желание е обаче да не бъде споменавано името му. Самият той е пожелал да бъде осигурено всичко необходимо за пълното екипиране на състезателите и всички в отбора с всички необходими пособия, както при най-големите клубове. Пак по негово желание дори е разработена специална линия само за отбора от ски курорта. Титулярният е в червено и бяло, докато в резервния е разчупена традицията и вместо изцяло в бяло, футболистите на Банско ще играят изцяло взелено, което е прецедент в историята на клуба от основаването му до момента.

Екипировката се очаква да пристигне в клуба около средата на февруари като най-вероятно с нея за първи път ще излезе отборът при представянето му пред собствена публика на 18 февруари срещу „Пирин“(Гоце Делчев). Ако има някакви проблеми от различно естество, то дебютът с новите артикули ще бъде седмица по-късно. Това ще рече за първия си мач от новото първенство срещу „Ботев“(Гълъбово) на 25 февруари.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене