Пирин разгромен от ЦСКА

Юношите на ЦСКА до 16 години победиха връстниците си от Пирин с 5:0 в контрола, играна в комплекс „Царско село“. Момчетата на Сашо Борисов не оставиха никакви шансове на противника. Треньорът даде възможност за изява на всички играчи. В първите 30 минути на мача армейците пропуснаха няколко отлични положения. Резултатът беше открит в края на първото полувреме, когато точен за ЦСКА се оказа Асен Дончев. В началото на втората част новото попълнение в отбора Христо Панчев отбеляза първия си гол с червения екип.  Столичани продължиха да доминират над противника си и стигнаха и до трето попадение- разписа се нападателят Росен Петров. Четвъртият гол в двубоя беше впечатляващ- с изстрел от далечна дистанция Асен Дончев успя да прехвърли вратаря на Пирин. Разгромното 5:0 оформи Росен Петров в края на срещата.
Това беше втора контрола за ЦСКА U16 по време на зимната подготовка. Преди седмица тимът завърши 0:0 със Септември. На 11 февруари армейците ще играят приятелски мач с Монтана като гост.
ЦСКА U16 се готви за двубоите с Левски от полуфиналите за Купата на БФС. Армейците са домакини в първото Вечно дерби на 8 март от 14:00 часа, реваншът е на 14 март.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене