КЪРВАВ ЕКШЪН! Маскирани с бухалки смляха от бой собственик на автокъща в Кюстендил

Маскирани, облечени в черно, пребиха с бухалки собственик на автокъща в Кюстендил. Антон Ковачев, по-популярен с прякора си Тони Носо, бил нападнат от тримата мъже във входа на блок „Рачев”, намиращ се в кв. „Аджундар” в центъра на областния град, около 19.30 часа в четвъртък, докато се прибирал в дома си.

„Получихме сигнала на тел. 112 от работещи в съседните магазини, които открили изпадналия в безсъзнание във входа на блока мъж”, казаха от болницата в града, където е закаран веднага пострадалият. Още при първоначалния преглед е установено, че 39-годишният Ковачев е с две счупени ръце и с тежка черепно-мозъчна травма, казаха от спешното отделение на кюстендилската болница и допълниха, че заради тежките наранявания пострадалият е транспортиран за „Пирогов”, тъй като в кюстендилската болница няма неврохирург.

„Още при първоначалния преглед беше установено, че Ковачев има по две счупвания и на двете ръце, множество хематоми по цялото тяло. Първоначалните прегледи показаха и отоци в областта на бъбреците. Все още не можем да дадем гаранция за живота на болния”, казаха за вестник „Струма” от болница „Пирогов”.

Разследващите обявиха, че все още нямат хипотеза за причината на побоя. „Работим по няколко версии, като най-вероятно става въпрос за разпределяне на територии”, обясняват запознати със ставащото в тези среди.

Антон Ковачев бе задържан зрелищно на алеята в Кюстендил преди няколко месеца от тежковъоръжени и маскирани служители на МВР по време на специализирана операция на територията на Кюстендилска и Пернишка област. Разследването е за кражби, като по него все още не е приключено досъдебното производство.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене