„Беласица“ загуби контролата си срещу „Кариана“

С два гола на Ангел Русев в 16-ата и 45-ата минути лидера в Северозадпадната Трета лига Кариана (Ерден) победи третия в Югозападната Трета лига Беласица с 2:0.

Атаките на Кариана“ бяха по-качествени и по-резултатни и всичко това се изрази в двете попадения във вратата на петричкия страж Благой Стоянов на стадиона в Склаве.

Своите шансове за отбелязване на голове имаха и футболистите на „кометите“, но нападателите им бяха неточни в завършващата част на удара.

През второто полувреме наставникът на гостите от Ерден Георги Владимиров подмени девет от футболистите, играли през първата част на срещата. В същия момент колегата му на „Беласица“ Николай Димитров продължи с основния състав, с който започна двубоя. Едва след 70-та минута той започна поетапно да дава шанс на футболистите от резервната скамейка.

Като цяло си личеше умората през второто полувреме на петричките футболисти които предишния ден играха мач с „Ботев“(Враца) в Лебница. Евгени Иванов , Румен Рангелов и Георги Цеков. Своите шансове за попадение проиграха и Запро Динев и Владимир Кабранов.

Последният в 77-ата минута от фаул изпрати топката в лявата странична греда на „Кариана“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене