Местния печат

„Вяра“

ГЕРБ – Сандански си сверява мерника за победата в изборите с шефа на Агенцията по метрология Ал. Манолев, обра вота на герберите в Пиринско

Шефът на Агенцията по метрология и син на кмета на петричкото село Кулата Димитър Манолев – Александър, застана начело на листата за кандидат-депутат от ГЕРБ за Благоевградска област. Това решиха герберите в Сандански на заседанието си късно снощи. Кандидатурата на Александър Манолев, който от години живее и работи в София и в момента е председател на Агенцията по метрология, е била обсъждана и на най-високо ниво в централата на ГЕРБ, информираха запознати.

 На събрание в Сапарева баня: Хотелиерът Николай Мертакчийски номинира кюстендилеца Кирил Калфин за депутат, 119 от 120 гербери гласуваха със „за”

Лидерката на младежката организация на ГЕРБ – Сапарева баня, Елка Косовска номинира бившия депутат от Дупница Емил Гущеров за водач на листата на партията в Кюстендилска област. На общото събрание в курортния град Гущеров събра 119 гласа от имащите право да гласуват общо 120 души.

 Община Кюстендил: Прекратихме договора на шефа на ОП „Управление на общинските имоти“ Емилиян Йорданов

Договорът за управление на Общинско предприятие „Управление на общински имоти” при община Кюстендил на Емилиян Йорданов е прекратен на основание чл. 7, т. 7 от същия с 20-дневно писмено предизвестие, считано от 17 октомври 2016 г.

 Рокади в МБАЛ – Благоевград: Дългогодишният шеф на ортопедията д-р Ал. Сивиков излезе в пенсия, началник става д-р Папучиев

Дългогодишният началник на ортопедията в благоевградската болница д-р Александър Сивиков освобождава ръководния пост. Причината е, че навършва пенсиона възраст. Болничният директор Огнян Митев издал вчера заповед за освобождаване от началническия пост.

 Общинският лидер на ГЕРБ в Самоков и съветник Валентин Милушев е на крачка от влизането в новия парламент. Структурите на ГЕРБ в региона вече го номинираха и единодушно го избраха за кандидат-депутат за предстоящите парламентарни избори през март.

Общинският лидер на ГЕРБ в Самоков и съветник Валентин Милушев е на крачка от влизането в новия парламент. Структурите на ГЕРБ в региона вече го номинираха и единодушно го избраха за кандидат-депутат за предстоящите парламентарни избори през март.

 Зам.-кметът Валери Сарандев събра най-много наминации за НС от БСП в Гоце Делчев

Председателят на БСП-Гоце Делчев и зам.-кмет Валери Сарандев получи най-много номинации (34) за депутат на конференция на БСП в Гоце Делчев. Зам.-председателят на партията Иван Геров е с 25, зам.-кметът Богдан Боцев с 18, лидерът на Младежко обединение-Гоце Делчев Димитър Бояджиев с 10, зам.-председателят на Общинския съвет Димитър Балтаджиев с 10 и общинската съветничка Магдален Пиринска също с 10.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене