ЕКСКЛУЗИВНО! Чуйте какво каза Радослав Тасков за Топ Преса!

Топ Преса реши да ви запознае с общинските съветници на Благоевград. Това са хората които решават проблемите, определят бюджета и определят до голяма част и съдбата на благоевградчани. Между общинските ни съветници има доста познати лица. Хора, които взимат участие в много дискусии, познати от медиите и от бизнеса, но има и такива които, за съжаление не знаем и имената им.

За това „Опознай ги, за да ги обикнеш!“ е новата ни рубрика в която ще ви запознаем с всеки един от тях. Вие сами преценете дали заслужават да ги обичате.

Разбира се започваме с председателя на Общински съвет – Благоевград, г-н Радослав Тасков. Отивам при него без предварителна уговорка, без подбрани въпроси и разбира се, че ще си говорим на „Ти“. Срещата ни е чисто приятелска и точно това ми е идеята за представянето на общинските съветници, да кажат за себе си неща, които до сега не са казвали  в други медии.

 

На въпроса на Байрактарски:

Като човек, който разбира от медии, как оценяваш вестник „Топ Преса“? Когато го разглеждаш, какво ти прави впечатление, какво ти харесва и какво не…

Г-н Тасков отговори:

 – Топ Преса за мен има една изключително силно качество и това е, че нямате никаква вътрешна автоцензура. Това е мое мнение, разбира се…

чуйте аудио файла

Г-н Байрактарски (Топ Преса) и г-н Тасков, председател на Общински съвет – Благоевград

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене