СКАНДАЛ!!! Бивш охранител от НСО твърди, че Росен Плевнелиев се възползва по всякакъв начин от властта

Бившият гард от НСО Николай Марков изригна срещу сдалия поста президент Росен Плевнелиев

Причината за гнева на бившия високопоставен служил на охраната е твърдението на Плевнелиев, че „се гордея, че никога не съм назначавал агенти на държавна сигурност“.

„Този низш дух е патологичен лъжец. Лично негово е назначението на знаковия генерал Стоимен Стоименов, като негов съветник по национална сигурност в президентството и не само той! След това разписа президентски указ със собствената си ръка за назначението на друг агент на държавна сигурност, като шеф на НСО. Преди това подписа друг указ за придобиване на генералско звание от същия този човек. Съветникът му назначи в цялата система на национална сигурност само бивши агенти на Държавна сигурност. Бях помолен, на задочно кафе, да мълча за това! И не само“, пише гневен Марков в профила си във Фейсбук.

„Плевнелиев се възползва по всякакъв начин от властта си като президент, за да осребри своя престой. Под маската на борец срещу Русия, той укрепи мафиотско управление на държавата и нито един път не разобличи мафията. Причината е проста! Пълна гуша с милиарди евро придобити чрез използване на служебно положение. Баща на възроденото в България русофилство, с ясно съзнание, че това е личният му ангажимент и благодарност към агент Буда… Предател“, допълва в поста си Марков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене