Байрактарски от Топ Преса стартира новия си видеопроект „Лица От Югозапада“

Познатият на всички читатели на Топ Преса – югозападният таблоид Методи Байрактарски стартира нов новия си видеопроект „Лица От Югозапада“

Онлайн поредицата ще се снима всяка седмица в благоевградският офис на медията. Автор водещ и продуцент на предаването е Методи Байрактарски – Айс. Човекът, който оглавява благоевградския офис на медията и е автор на едни от най-четените рубрики: “Лица От Югозапада”, “Зодия Професионалист”, “Деца За Пример”, “Искам Думата”, „Нагли Шофьори От Югозапада“, „Грозни Гледки От Благоевград“.

За трите години в които работи в Топ Преса, Байрактарски е направил над 500 интервюта с интересни хора от Югозапада: „Идеята на новото предаването е да представят личности от Югозападна България, като: спортисти, музиканти, художници, лекари, политици. Най хубавото е, че няма сценарии. Исками се хората да са естествени и да покажат черти от характера си, които на друго място не са показвали. В някой предавания ще ги караме да готвят, да рисуват или да пеят. Ще бъде интересно, обещавам“.

Преди месеци, когато дошла идеята Байрактарски споделил в профилът си във фейсбук, няколко негови приятели харесали идеята за предаването и му писали на лично съобщение, една от тях била популярната певицата Ива Давидова. Която пожелала успех на бъдещата продукция. Тогава Айс и казал, че ако предаването стартира обещава Давидова да е първият гост. Това вече е факт, гостуването на Ива Давидова в „Лица От Югозапада“ вече е уговорено.

Заради високият рейтинг и доверието на нашите приятели и читатели вече са уточнени първите 10 госта, между които са Общинската съветничка Злата Ризова, Поетесата Евгения Йорданова, Здравка Чимева – Сдружението „Движение – Ние жените”, Мая Нешкова и съпругът й – композиторът Кирил Икономов ни поканиха да пояздим докато снимаме, а поетесата Катя Кирянова ще направи баница пред камерата на Топ Преса. Десетото място е запазено за медийния мениджър – Веселин Стаменов.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене