Евродепутатът Ангел Джамбазки и Атанас Стоянов ЕДИНСТВЕНО ПРЕД КАМЕРАТА НА ТОП ПРЕСА!

Атанас Стоянов, народен представител от ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ – НФСБ и ВМРО, с изчерпателен отчет за работата си в 43-тото Народно събрание

Стоянов е бил съвносител на 44 законопроекта, а в дните за парламентарен контрол е поставил 26 питания пред ресорните министри.

Стоянов има участие създаването на законите за вероизповеданията, АПК, ГПК, за лекарствените продукти, бурките, българите зад граница, ДДС, Закона за енергетиката, за отбраната, интересувал се е от АЕЦ „Белене“, задълженията на държавните болници, Закона за етажната собственост и възможността за съществуващ картел на пазара на горивата, незаконната сеч, бежанският поток, финансовото обезпечаване на читалищата и канализацията на селата Левуново и Лешница.

Пред министър Ивайло Московски Стоянов е поставял въпрос за транспортната схема в страната, пред министър Николай Ненчев – за статута на бившите военни поделения на територията на Област Благоевград, пред министър Владислав Горанов – за това кой плаща транспорта на фирмите, които доставят хляб в труднодостъпните планински села.

Атанас Стоянов е член на две парламентарни комисии в отиващото си Народно събрание – за младежта и спорта и околна среда и водите.

Очаквайте интервю с Атанас Стоянов този петък в Топ Преса!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене