Положението на Станислав Манолев и Александър Дюлгеров не е толкова тежко

ЦСКА-София проведе възстановителна тренировка след контролната среща с „Рубин“(Казан)

Възпитаниците на Стамен Белчев имаха само една тренировка днес, след което получиха свободен следобед.

В заниманието тази сутрин пълноценно се включи Александър Дюлгеров, а Станислав Манолев тренира самостоятелно във фитнеса на комплекса.

Давид Симао също е получил лека контузия в глезена, но травмата му не е сериозна. Днес Симао тренира на облекчен режим, но се очаква утре да се включи пълноценно в тренировъчния процес.

Иначе Станислав Манолев и Александър Дюлгеров тренираха, след като преминаха медицински прегледи и стана ясно какво е състоянието им. И двамата футболисти от Благоевград получиха различни травми в ръцете в тази контрола.

Първоначалните опасения за тежки травми не се оправдаха и се очаква скоро те да се завърнат в тренировъчния процес. Все пак, бившият национал Манолев ще отсъства малко по-дълго.

„Станислав Манолев е с изваден лакът и му бе поставена лонгета. Той ще тренира на индивидуален режим в следващите две седмици, след което ще възобнови заниманията с топка. Александър Дюлгеров има отток на ръката, но снимките показаха, че няма счупвания. Той ще е на разположение на Стамен Белчев още за петъчната тренировка на ЦСКА в Испания“, написаха от клуба на сайта си.

Следващата проверка на червените на испанска земя е срещу втория в украинското първенство „Динамо“(Киев). Двубоят между двата тима е на 30 януари от 13:00 часа българско време.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене