Местния печат

„Вяра“

Арестуваха Пиже от Самоков за кражба на 3 коня от дървения бос Николай Ласкин, полицаите на В. Попов гониха бандата като в див екшън

Прочулият се като бияч на журналисти Трайчо Василев-Пиже от Самоков бе заловен като участник в кражба на 3 коня от обора на дърводобивника Николай Ласкин в село Клисура. Спецакцията е била под ръководството на новия началник на РПУ-Самоков Васил Попов и специализираната прокуратура.

Между телефонните си разговори Е. Панайотов и Я. Ангелов от „Народен съюз”, герберът В. Попов и колегите им от ОбС успяха да гласуват и 30-милионния бюджет на община Сандански

30-те милиона лева бюджет на община Сандански не бяха достатъчно интересна тема за съветниците в южната община. По време на заседанието на ОбС Евгени Панайотов от „Народен съюз” не изпусна телефона си.

Аниматорът Теодор Ушев от Кюстендил с номинация за „Оскар“ за филма си „Сляпата Вайша“

Работещият в Канада кюстендилски аниматор Теодор Ушев получи номинация за „Оскар“ за късометражния си филм „Сляпата Вайша“ по разказа на Георги Господинов. Ушев, който бе на крачка от номинациите и през 2014 г., ще се състезава с още 4 заглавия, включително eдно на „Пиксар“ на церемонията на 26 февруари.

Прокурор Крушовски размаха пръст на дупнишки ченгета, даде им 2 седмици да разследват палежа на колата на братята Цинцарски, изгоряла покрай поршето на Сашо Боксьора

Прокурорът от Районна прокуратура-Дупница Михаил Крушовски размаха пръст на дупнишки полицаи, като им даде две седмици, за да разкрият палеж. Крушовски се намеси след скандалното безхаберие на униформените спрямо дупничаните Валентин и Евгени Цинцарски.

Трагедия! Майката на бивш кмет – Анисия Кърнолска, се задуши при пожар в дома си в Крайници

Голяма трагедия сполетя семейството на бившия кмет и преподавател Димитър Кърнолски в дупнишкото село Крайници. 86-годишната Анисия Кърнолска е загинала в дома си в с. Крайници от задушаване, информират от Областната дирекция на МВР-Кюстендил.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене