Топ Преса на гости на Хотел „Езерец“

Силвия СТОЯНОВА
Хотел Езерец Благоевград. Езерец е предпочитано място за отдих, бизнес и туризъм. Тук ще намерите елегантни СПА център, басейн, ресторант-градина, спортна база и всичко друго необходимо за вашата почивка. Най-качественото обслужване в град Благоевград на достъпни цени!
Командированите служители в рамките на командировъчното са Добре дошли. Хотелът се намира в близост до главен път Е-79 и центъра на Благоевград.
Хотелът е носител на наградата на БХРА за „Четиризвезден Градски Хотел“ за 2014 година.
Тук ще се насладите на луксозен СПА център, вътрешен и външен басейн, първокласен ресторант-градина, модерна спортна база и всичко необходимо за вашата пълноценна почивка. Екип от сплотени и вежливи професионалисти ще Ви предостави най-качественото обслужване в града на достъпни цени!
ЗА ХОТЕЛ ЕЗЕРЕЦ БЛАГОЕВГРАД
Хотел Езерец отваря врати през 2004 година и бързо се превръща в един от най-предпочитаните хотели в региона. Обявен за „Градски Тризвезден Хотел“ на 2006 година, а през 2014 година хотелът става носител на наградите на БХРА за „Градски Четиризвезден Хотел“. Хотелът се намира на удобно място, в близост до главен път Е-79 и центъра на Благоевград. Подходящ е както за отдих, така е за бизнес съвещания, тиймбилдинг програми, отпразнуване на сватби, абитуриентски балове и други събития.
СТАИ И АПАРТАМЕНТИ
Хотел Езерец Благоевград предлага на своите гости настаняване в 45 чудесно обзаведени двойни стаи, 2 малки и 1 голям апартамент (стандарт), 1 малък апартамент (лукс) и 1 голям апартамент (лукс), оборудвани с централен климатик с индивидуално управление, цифрова телевизия, високоскоростен интернет, телефон, мини бар и модерна баня с вана. За по-бърз достъп до хотелските стаи е предвиден панорамен асансьор. Всички те създават приятна и комфортна обстановка, в която ще се почувствате като у дома си.
Вярваме, че всеки наш гост е незаменим и правим всичко възможно, за да се почувствате истински специални. С радост приемаме посетители от всякакви възрасти, занимания и интереси. Ние ще Ви предложим богат избор от комфортни стаи, качествени услуги и развлечения, за да откриете всичко, което подхожда на предпочитанията и вкуса Ви. Хотелът е готов да посрещне и най-малките ни приятели. Предлагаме детски кът и детска площадка за весели игри на открито. Командированите служители в рамките на командировъчното също са добре дошли!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене