Местния печат

„Вяра“

Прокоба! 3-ти смъртен случай в кв. „Струмско” за 3 дни: Бяла смърт уби 42-год. Дора Цветанова в Благоевград, намерили тялото й след 2 седмици

Трагична смърт покоси психичноболна жена в Благоевград. 42-годишната Дора Цветанова бе открита мъртва в дома й в квартал „Струмско”. Най-вероятно причината за смъртта й е измръзване.

Жилището й било без ток, цялото разхвърлено, твърдят съседи, очевидци на трагедията. На тялото на починалата се натъкнали съседи, които подали сигнал на спешния телефон 112.

54-годишният Михаил Гущеров открит мъртъв в дома му в Яхиново

54-годишният Михаил Гущеров е намерен мъртъв в дома му в село Яхиново. Трупът е открит от роднини, човекът е издъхнал в полуразрушената си къща.

 Търсачът на мистерии Влади Лисичков: Духове на 22 мъртви деца спасява шофьори от катастрофи при жп прелез край Дупница

Духове на мъртви дечица спасяват шофьори край Дупница, това твърди търсачът на мистерии Владимир Лисичков, който е представен като топ експерт в областта на свръхестественото, мистичното и конспиративните теории.

 Дъщерята на дупнишкия съветник Костадин Костадинов – Теа зае 3-то място от международен конкурс в Естония с рисунката си „Космос”

Дъщерята на общинския съветник Костадин Косадинов от Дупница – Теа спечели престижна награда в международен конкурс за изобразително изкуство.

 Кметът Чимев: Падат данък сгради и такса смет за родителите на новородени в Дупница, поемаме разходите за детска градина

Родителите на новородени деца да бъдат освободени от данък сгради и такса смет в продължение на 3 години, предлага кметът на община Дупница Методи Чимев.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене