Местния печат

„Вяра“

Самоков настръхна! Слухове свалят от поста шефа на полицията Филип Благоев

Слухове за нов шеф на полицията в Самоков изправиха на нокти местните хора. Според мълвата началникът на полцията в Елин Пелин Васил Попов ще седне в стола на досегашния директор на РПУ-Самоков Филип Благоев.

Счетоводителката Верка Захариева от Дупница и Славчо Пугьов от Бобов дол думнаха по 100 бона от лотарията, миньорът отплава на круиз

57-годишната счетоводителка от Дупница Верка Захариева думна 100 000 лв. от игра на националната лотария. „Играя няколко пъти в седмицата. Не печелих до сега, но не се и отказах. Ето че дойде и моят ден – търпението и постоянството ми да бадат възнаградени. С парите ще помогна на децата си в София да си закупят жилище”, развълнувано каза късметлийката.

Инфаркт уби вицепремиера на Беров – Валентин  Карабашев, на ски писта “Ястребец“ в Боровец

Инфаркт погуби вицепремиера в служебното правителство на Любен Беров – Валентин Карабашев, на ски писта “Ястребец“ в Боровец, казаха ски инструктори в курорта.

Земеделският производител Йордан Масларски губи жилище в Кюстендил, съдия-изпълнител го продава за 23 375 лв.

Съдия-изпълнител взима къщата на земеделския производител  Йордан Масларски от Кюстендил и съпругата му Ирина Димитриевна. Жилището се намира в един от крайните квартали в града на ул. „Гоце Делчев“.

Кметът Владимир Москов: Санираме 22 блока в Гоце Делчев за 18 млн. лв.

Още 22 блока ще бъдат санирани за 18 милиона лева тази година в Гоце Делчев, съобщи кметът Владимир Москов. Жилищата са предимо в жк „Юг” и жк „Дунав”, а средствата са осигурени от националната програма. „Вече са подписани договорите и споразуменията между общината, сдруженията и финансиращата банка и очакваме превода на осигурените  средства”, уточни кметът Владимир Москов.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене