Така се говори: Изхвърлиха Павел Головодов от Гоце Делчев от „ЦСКА“, преспал с любовницата на Гришата

Един от обещаващите таланти на ЦСКА Павел Головодов бе изпъден преди дни като мръсно коте от „Армията”. 18-годишният юноша, който миналата година остана кръгъл сирак, бе част от отбора, спечелил миналата пролет Купата на България, пише HotArena.

От ръководството на ЦСКА – София обявиха, че причината е системно нарушаване на спортния режим. „Уикенд” обаче надуши, че в дъното на цялата работа всъщност стои жена. Головодовсгазил лука, като преспал с популярната напоследък фенка на ЦСКА Петя Димитрова. За последната се говори, че се явява тайна любовница на баш боса Гриша Ганчев. Именно публичната връзка между знойната брюнетка и футболиста разярила Гришата, твърдят от „Армията”.

А и разхайтването на без време останалия сирак Головодов допълнително наляло масло в огъня. Под предлог, че младежът се е впиянчил, му биха дузпата. А преди това с месеци го държали без пари, въпреки че му се налага сам да гледа по-малкия си брат след смъртта на двамата им родители.

Иначе въпросната Петя редовно си пуска голи снимки в интернет, уж за да мотивира футболистите на ЦСКА-София. На последните кадри тя се изтъпанчи дибидюс гола, като прикрива с ръка най-милото си. Говори се, че през леглото на палавницата тайно са минали всички португалци в отбора начело с тартора им Диого Виана.

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене