Павел Головодов все още не е пристигнал в Тетевен за лагера на ЦСКА-2

Младата надежда на „армейците“ все още не е започнал зимна подготовка с дубъла на ЦСКА-София

Роденият в Гоце Делчев футболист бе чакан на лагера в Тетевен още в четвъртък, но до вчера така и не се бе появил. 18-годишният Головодов отказа коментар по темата с бъдещето си: „Не мога да говоря в момента, няма какво да кажа“, бе лаконичният отговор на младока на въпрос дали остава при „червените“.

„Армейците“ предприеха мерки да се опитат да го амнистират, след като стовариха всички грехове върху него преди това, но едва, след като стана ясен интересът на „Лудогорец“ и „Нефтохимик“, откъдето пожелаха да подадат му подадат ръка. Не е изключено зад официалните причини да има за това, че не му се гласува доверие и изпадна в пълна изолация да е друга. Тя е свързана с освободения капитан на ЦСКА-София Борис Галчев, с когото не е тайна, че ги свърза изключително приятелство. Двамата станаха много близки след трагедията, сполетяла Павел Головодов, който загуби родителите си само за няколко месеца. Тогава роденият в Добринище футболист го взе под крилото си и продължава да бди над него като орел, ставайки един от най-близките му хора.

Ако не се яви в Тетевен, младият талант може да бъде санкциониран тежко като не е изключено той да бъде освободен от клуба. След пет дни отборът на Светослав Тодоров ще изиграе първата си проверка – срещу „Спартак“(Плевен), като още не се знае къде ще се случи това – „Царско село“, Етрополе, Правец или Тетевен.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене