Първа победа за „Беласица“ през новата 2017

Играчите на „комитите“ загряха за предстоящите двубои през подготовката, а така също и за предстоящото първенство срещу абсолютните аматьори от Първомай

С две попадения на Красимир Шапкаров и по едно на Костадин Шамкалов, Любомир Граминов и Тодор Кръстев, узакониха безспорното превъзходство на четвъртия в Югозападната Трета лига оформяйки крайното 5:1. Контролният мач бе игран на терена в село Лебница пред около 100 зрители, които отново не пропуснаха да коментират темата, оказала се непосилна за много местни ръководители – връщането на стадиона в спортната база „Цар Самуил“ на отбора, който да спре с митарстванията из терените в региона.

Почетното попадение за отбора на Първомай отбеляза със задна ножица Георги Николов. Веднъж и напречната греда помогна на вратаря на „Беласица“ след като от 5 метра Георги Фиров разтресе напречната греда зад него.

В този мач старши треньорът на „комитите“ Николай Димитров -Джаич даде шанс на всички налични футболисти, включително и готвещите се юноши в мъжкия тим.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене