ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! toppresa.com застава зад каузата на Неудобните : БАЛЕВ ПОДАЙ ОСТАВКА!

67-годишна жена и 31-годишната й дъщеря-инвалид, бяха открити мъртви след обяд миналата събота в къщата им в Благоевград, най-вероятно само дъщерята е починала от студ, съобщи www,toppresa.com. 

Съседка надзърнала през прозореца и видяла две безжизнени тела, след като не виждала майката да излиза навън от поне седмица, а лампата на стаята светела ден и нощ. На този етап не е ясно от колко дни са мъртви двете жени. Дъщерята е открита между двете легла, а майката в ъгъла на стаята.

Сигналът е подаден към 14.30 ч. днес от ул. „Прогрес“-3 в кв. Старо Струмско. Майката Николина и дъщеря й живеели сами в малка къща във вътрешен двор, зад новопостроен дом. На две места – до и зад къщата има над 5 кубика дърва. На масичка пред вратата има наръч нацепени дърва и две кофички кисело мляко. При огледа, според полицаите, е видно, че дъщерята – 31-годишна е правила опит да  отвори прозорец, за да вика вероятно за помощ. Паднала е и, понеже от дете е пълен инвалид, не е успяла да се изправи.До смъртта си Николинка се грижила да детето си, увредено след поставяне на ваксина, разказват съседите. Но след като тя издъхнала, дъщеря й останала безпомощна.

Потресаващато ужасяващият случай днес беше водеща тема в придобилото сериозна популярност предаване „Неудобните“ проект на Топ Преса и сайта blagoevgrad-news.com От неговия ефир ГРЪМНА и каузата “ Оставка за директора на социални грижи – Благоевград Александър Балев“. Топ Преса публикува  видео откъс от предаването в социалните мрежи които стана тотален и вече повече от 2000 човека се присъединиха към каузата – виновните социални работници по случая със смъртта на Николина и дъщеря и от Старо Струмско – Благоевград да бъдат моментално уволнени дисциплинарно а директорът Александър Балев да поеме отговорността морално и да подаде своята оставка, още повече че научил за случая от медиите.

TOPPRESA.COM СЕ ПРИСЪЕДИЯВА КЪМ КАУЗАТА :

#ОСТАВКА ЗА БАЛЕВ!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене