Часът на истината дойде! Ето защо Байрактарски напуска „Неудобните“ (ВИДЕО)

Дойде дългоочакваният момент за много от зрителите на предаването „Неудобните“. Моментът, в който ще стане ясна съдбата на един от емблематичните водещи – Методи Байрактарски.

Пред колегите си Веселин Стаменов и Мариета Димитрова той сподели, че напуска студиото на предаването, но остава част от екипа му. Той ще започне да разработва нова рубрика, която ще носи името „Безумици“. В нея заместник главният редактор на „Топ Преса“ ще показва проблемите и безумиците в Югозападна България.

Байрактарски заяви, че ще показва всички читателски и зрителски сигнали, които ще постъпват при него по телефон и имейл.

„Искам да бъда по-полезен на предаването. Искам да снимам неща, които са ми направили впечатление – отчасти от рубриката „Грозни гледки от Благоевград“ и от наши зрители, които могат да ме търсят, за да заснемаме неща, които ги притесняват“, заяви Методи Байрактарски.

„Ти ще бъдеш нашият човек отвън“, допълни медийният мениджър на най-големият вестник в Югозапада Веселин Стаменов.

След това в „Неудобните“ вече двамата водещи Веселин Стаменов и Мариета Димитрова коментираха поведението на журналистката Илияна Беновска по време на отчета на президента Росен Плевнелиев за изтичащия му мандат. Тогава тя се опита да го замери с гнила ябълка и беше отстранена от залата от служители на НСО. Втората тема, на която неудобните журналисти обърнаха внимание беше за поведението и работата на социалните служби в Благоевград, които оставиха две жени от града да бъдат застигнати от „бялата смърт“.

ПОДРОБНОСТИ ВИЖТЕ ВЪВ ВИДЕОТО

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене