Поредни изяви на малките творци от ОУ „Св. Климент Охридски”- с. Борово

На  18 .01. 2017 г. В ОУ „Св. Климент Охридски” с. Борово с директор Марта Донкова     се проведе представителна изява – работа с родители по проект „Твоят час” на клуб по интереси  „Екология и здравно образование” на тема „Изкуството от отпадъчни материали”.

          Преподавателят Дафинка Велева даде възможност на учениците и техните родители да творят изкуство от отпадъци. Изработени бяха 3D картини, октоподи от пластмасови шишета, дрехи от найлонови торбички, еко играчка от шишарки и много други неща. Ученици, родители и преподавател работиха в екип. Всичко това допринесе за  развитие на творческия потенциал, практико- приложното мислене на учениците и развитие на по-толерантно им отношение един към друг.

По проект “Твоят час ” – занимания по интереси „В света на информационните технологии”, ученици от V и VI клас подготвиха  изложба, подредена в коридора на втория етаж под ръководството на г-жа Бирова. Децата представиха свои творби, представляващи графични изображения във векторна графика. Чрез тях участниците в проекта показаха творчески умения и креативно мислене, увереност и убеденост при намиране на решения. Показаха собствена позиция при решаване на определени задачи.

Поздравления за малките творци от ОУ „Св. Климент Охридски”-с. Борово!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене