Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Зам.-шефът на общинската болница в Дупница Крум Бонев си купи нов апартамент в София, осъден на 1500 лв. от столичната „Топлофикация”

Управителят на частния медицински център „Асклепий”, който е и управител на общинската болница, Крум Бонев се е нанесъл в луксозна кооперация в София, намираща се ул. „Богдан”. Колко пари е дал за имота, не е ясно, известно е, че не е лесно да си купиш апартамент в столицата. Докторът набързо се нанесъл веднага след цялостно обзавеждане изцяло по негов вкус.

Самотният баща Йордан Цветанов от квартал „Еленово” разтърси България със своята всеотдайност и родителско чувство: Безработен 28-год. благоевградчанин сам се грижи за трите си деца, майка им избягала в чужбина

28-годишният Йордан Цветанов сам отглежда трите си деца в Благоевград. Майката Кристина напуснала дома преди година, като това било третото й бягство.

Банка взела апартамента на семейството, а Йордан останал без работа. Теглил заем да ремонтира жилището, вземал добри пари, но загубил работата си като водопроводчик и банката прибрала ипотекираното му жилище. В момента Йордан живее с майка си, която е с два инсулта. Баба Стефка получава наследствена пенсия от 100 лева, заедно с детските надбавки – това са доходите на семейството.

Първите сладкари Снежана и Никола Кирилови в Петрич губят къща с цех, кафене и лукс WC, Георги Цеклеов я продава за 631 067 лв.

4-етажната къща на първите сладкари в Петрич Никола и Снежана Кирилови попадна в ръцете на частния съдия-изпълнител Георги Цеклеов. Бизнес семейството е поредната жертва на финансовата криза. Заради неизплащан дълг към банката кредитната институция е предала всичко това на съдия-изпълнител, който обяви цената от 631 067 лв. Къщата е с площ над половин декар и част от нея е разработен като заведение.

Перничанинът Янко Лудия на първото събрание на партията си раздаде виртуални мангизи: Съдя медии за над 1 000 000 лв., дарявам ги на затворниците

Бившият затворник Янко Ваташки-Лудия от Перник обяви, че ще дари на лишени от свобода спечелените пари от заведени дела срещу медии. Перничанинът каза това на първото събрание на партията си Национално движение „Съвършена България“. Управителният съвет на организацията обсъди възможностите за финансово подпомагане на затворниците – членове на НДСБ, в цялата страна.

Общинският РЗС съветник от Разлог Димитър Захариев се отказа от месечното си възнаграждение, премина в партията на Бареков

Общинският съветник от местния парламент в Разлог Димитър Захариев се отказа от месечното си възнаграждение. Той е главен архитект на община Симитли и по примера на симитлийските съветници пожела сумата, която му се полага по закон, да бъде превеждана на Историческия музей в Разлог.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене