ОКОНЧАТЕЛНО!!! Еньо Кръстовчев се размина с Гърция и остава в „Марек 1915“

Избраният за футболист на дупничани за 2016 година Еньо Кръстовчев остава в клуба и през пролетния дял от първенството на Югозападната трета лига

Футболистът не започна подготовка с тима в понеделник, поради очакван трансфер в Гърция. Оказа се обаче, че работата не е никак лесна, след като разговорите се оказаха в задънена улица. Причината бе незадоволителните финансови рамки на предложения му договор. Така той реши да си остане в родния град вместо да отива на чуждо място.

Той се очаква да се присъедини към дупничани в следващите дни като отборът продължава своите тренировки едноразово на собствения си стадион „Бончук“, като групата е от близо 30-футболисти, като част от тях са и от юношите старша възраст, които ще тренират с първия тим. Халфът Николай Маринов ще започне подготовка с „Марек“ утре 19-ти януари. Старши треньорът Цветан Видински заяви, че първата контрола е потвърдена и тя е на 25-ти януари с „Велбъжд“ като и той, и Еньо Кръстовчев ще могат да вземат участие в нея. Останалите проверки са на 1-ви февруари с „Балкан“ (Ботевград), на 15-ти февруари с „Миньор“(Перник), на 18-ти февруари с ЦСКА 1948, както и контрола с „Рилски спортист“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене