„Септември“(Симитли) тръгна със 17 футболисти

17 футболисти събра селекционерът на „Септември“ Симитли Иво Тренчев на първата тренировка, с която днес отборът започна подготовка за пролетния полусезон на шампионата в Югозападната трета лига

Първото тренировъчно занимание бе предшествано от тържествен водосвет за здраве и успех, отслужен от отец Спас Веселински на заснежения стадион „Арена Симитли“ в присъствието на футболистите, спортно-техническото ръководство и кмета на община Симитли Апостол Апостолов.

Единственото ново попълнение засега е Симеон Бояджиев, който идва от „Беласица“(Петрич). Завърналите се в края на ноември миналата година от Канада Здравко Карадачки и Методи Илиев също започнаха подготовка днес. Както информираха от клуба, със сигурност напускат клуба Петър Янкулски, Станимир Благоев, Антон Мангурев и Емил Драчев.

Засега са договорени шест контролни срещи на отбора от Симитли през подготвителния период, първата от които е на 28 януари със съименника „Септември“(София).

Следващите контроли са на 4 февруари срещу „Кариана“(Ерден), на 8 февруари – срещу „Беласица“, на 11 февруари – срещу „Сливнишки герой“, на 15 февруари – с „Пирин“(Разлог), и на 18 февруари – с юношите (до 19 години) на „Славия“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене