Местния печат

„Вяра“

 Разследване: Прокурорът Петър Кръстев, пръв приятел на кмета на Радомир Пламен Алексиев, замаза афера за 200 000 лв.

Прокурорът от РП – Радомир, Петър Кръстев отказа да образува досъдебно производство срещу кмета на Радомир Пламен Алексиев и екипа му, пуснали ”Пат Къмпани” ООД – София, представлявано от Стойне Манолов Манолов, за сумата 195 214.80 лева с ДДС, да сглобява мобилно спортно съоръжение на стадиона преди провеждането на търга.

 Бездомникът Павел Кочев се просна подпийнал насред центъра в Благоевград, сподели: Сам съм като куче, умирам от глад и студ!

55-годишният бездомник Павел Кочев се строполи подпийнал насред центъра в Благоевград и стоя в неподвижно положение почти час. Шокирани, хората го зяпаха и мислеха, че е припаднал. Други пък му подмятаха стотинки, мислейки, че търси милостиня.

 Имиджов клип ще популяризира Сандански като EDEN дестинация

Десет рекламни видеоклипа за Луковит, Враца, Каварна, Казанлък, Кърджали, Кюстендил, Сапарева баня, Природен парк „Странджа” и Сандански, както и общ триминутен клип ще популяризират българските EDEN дестинации.

 10 сгради от кожарския цех на турчина Файсал Капич в Кюстендил на тезгяха за смешната цена от 180 000 лв.

10 промишлени сгради на турския бизнесмен Файсал Капич, собственик на кожарско предприятие в Кюстендил, се продават за ниската цена от 180 000 лева. Те се намират на ул. „Бузлуджа“ в областния град и са буквално на входа на ромския квартал „Изток“.

 Жители на квартал „Ценеви“ протестираха заради липсата на вода, управителят на ВиК-Дупница Илия Илиев: Сменихме 150 м тръби и регулатор, търсим скрити аварии

Пореден протест заради липса на вода избухна в Дупница в понеделник. Недоволни са жители на квартал „Ценеви“, останали без вода в мразовитите дни. Протестиращите се заканват, че ако проблемът не бъде разрешен, ще искат управителят на ВиК-Дупница да бъде сменен. „През годините сме подавали сигнали, жалби и подписки във ВиК и в община Дупница, но резултат няма. Плащаме редовно сметките си за вода и искаме вода”, заявяват протестиращите.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене