Павел Головодов проговори: Все още съм част от ЦСКА

Тези думи бяха казани от младия талант на ЦСКА по повод на въпрос да коментира ситуацията около себе си пред 

Съвсем нормално бе и той да вземе отношение по казуса, още повече, че днес информациите за него буквално заляха информационното пространство и със сигурност не една и две медии а така също и негови познати и приятели са го търсели за становище. По думите на младия футболист, той все още е част от “червените”.

“Прочетох тези неща, които клубът написа за мен. Не мога да коментирам дали са истина или не. Аз все още съм футболист на ЦСКА. Ако има нещо официално, ще бъде оповестено на сайта”, лаконичен е Головодов.

Интересното в случая е, че от клуба публикуваха позиция относно поведението на футболиста и причините за раздялата с него. От друга страна е нормално и казаното от неврокопчанина, имайки предвид изказването на един негов много близък, вече бивш съотборник. Става дума за Борис Галчев, който си позволи откровено да критикува чужденците в състава на „армейците“, казвайки, че те трябва да знаят в какъв отбор играят и че трябва да бъдат поне класа над българските си съотборници. Това обаче бе оценено като предателство и той бе „задраскан с дебелия флумастер“ от клубния шеф Гриша Ганчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене