УЖАСНА НОВИНА!!! Любимец на неврокопските фенове с тежка контузия дни след идването му в новия отбор

Новината порази близките, а и всички, които са запалянковци на Мартин Газиев

Играчът, който игра до зимата в „Пирин“ футболист ще остане за дълго далеч от любимия му футболен терен, след като получи тежка контузия. Според лекарите само десет дни, след като започна тренировки с „Царско село“ той няма да може да дебютира с екипа му в настоящото първенство. Причината е неприятен инцидент по време на тренировка с новия му клуб, когато напусна с помощта на своите съотборници. Оказа се,ч е при въпросната ситуация роденият в Абланица футболист е скъсал коленни връзки според категоричните медицински изследвания. Веднага след окончателното установяване на тежестта на травмата, лекарите са назначили незабавна операция. Според специалистите възстановяването от нея ще бъде около стандартните 6 месеца, но не по-рано от 4, което на практика обаче означава, че за Мартин Газиев сезонът свърши.

За него това е втора сериозна контузия, която претърпява, след като по времето, когато риташе за „Пирин“(Гоце Делчев) в „А“ група след сблъсък с противников играч по време на мач срещу „Левски“ на Градския стадион бе наранен в коляното. Независимо от упорството на футболиста, който реши да пробва без оперативно лечение, тогава се наложи намесата на хирурзите, но успя да се възстанови бързо. Сега самата травма е тежка и трябва по-дълъг период на покой. Задължително трябват специални мерки и режим на възстановяване, които да бъдат спазвани изключително стриктно, за да може да има пълно възстановяване на спортиста. Това предполага повече търпение и от негова страна.

От своя страна близки до играча свидетелстват, че разбираемо той е приел много тежко новината, след като на старта на едно ново начало получава травма още преди всичко да се е случило. Играчът неведнъж е казвал, че отдалечеността от терена за него е наказание, но този път в типичния му оптимистичен стил обещал, че ще даде основание на лекарите да видят, че възстановяването може да протече в по-кратките предвиждани от тях срокове. Освен това приел философски и факта, че ще трябва да остане повече време у дома, след като ще има повече възможност да отделя внимание на родената преди няколко месеца негова дъщеря и на прекрасната ѝ майка.

НИЕ ОТ ТОП ПРЕСА ЖЕЛАЕМ СКОРОШНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАРТИН ГАЗИЕВ И ДА РАДВА ОТНОВО ФЕНОВЕТЕ СИ С ИГРАТА СИ И СВОЕТО ГОЛЯМО СЪРЦЕ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене