Покъртителни подробности за трагедията в Старо Струмско! Дъщерята се строполила до трупа на майка си, покосила я бяла смърт

Невиждана е трагедията, за която в квартал „Струмско” в Благоевград се говори. Там бяха намерени труповете на майка и дъщеря. Полицията направи оглед на мястото, а екипите на Спешен център установиха, че 67-годишната Николинка е получила инфаркт, а дъщеря й – инвалид, издъхнала, паднала до трупа на майка си.

Младата жена била покосена от бяла смърт.

При огледа, според полицаите, е видно, че дъщерята – 31-годишна е правила опит да  отвори прозорец, за да вика вероятно за помощ. Паднала е и, понеже от дете е пълен инвалид, не е успяла да се изправи.

До смъртта си Николинка се грижила да детето си, увредено след поставяне на ваксина, разказват съседите. Но след като тя издъхнала, дъщеря й останала безпомощна.

Няколко часа е преживяла, паднала на земята. Дъщерята издъхнала в минусовите температури, в схлупената къщурка. Хората забелязали, че от няколко дни Николинка не ходила в съседния магазин, затова днес подали сигнал в полицията. Така се натъкнали на жестоката гледка.

Двата трупа бяха транспортирани в моргата за аутопсия. Трагедията е страшна, коментират хората, свикнали да виждат Николинка да бута инвалидната количка на дъщеря си. /struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене