Кметът Владимир Москов: Благодаря на спонсора Иван Арнаудов, общината няма да се дръпне от футбола, но резултатите са разочароващи

“Председателят на УС ФК „Пирин“ – Гоце Делчев Иван Близнаков и ръководството на клуба трябва да кажат какво правим, коментира за ХРОНИКА кметът Владимир Москов, по повод отказа на спонсора Иван Арнаудов да продължи да осигурява средства за футбола. “Искам да благодаря на Иван Арнаудов, защото той помогна на отбора през есенния полусезон. Надявам се да продължи да помага.  За съжаление, резултатите на „Пирин“ са разочароващи, може би това е и една от причините спонсорът да се оттегли. Общината запазва субсидията, която предоставя за отбора през цялата година.Но в общината има и още много отбори и спортове, които събират много публика.

Ние никога няма да се дръпнем от футбола, но трябва да се търсят и спомоществователи отвън. ФК “Пирин” не е под ръководството на общината, а отделна спортна организация. Трябва една по-голяма сериозност от страна на ръководството, от треньори и футболисти. Особено момчета, които са от Гоце Делчев, когато сложат фланелката на „Пирин“, да действат като патриоти, а не да се занимават с неща, които не им са работа. Просто трябва да държат на марката „Пирин“ Гоце Делчев”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене