БОС В СНЕГА! Футболист от ОФК „Пирин“ остана без дрехи посред зима, стовариха багажа му във Франкфурт вместо в София

Новият футболист на ОФК „Пирин“ Аймен Суда остана без дрехи посред зима. Дискомфорта му създадоха летищните власти във Франкфурт, където френският гражданин от тунизийски произход кацна с полет от Ница и се качи на самолета за София. След двучасово забавяне машината се приземи на столичния аеропорт, но играчът напразно чакаше куфарите му да се появят на багажната лента. Оказа се, че багажът е останал на междинната спирка в Германия и нападателят пристигна късно вечерта във вторник в заледения Благоевград само с одеждите на гърба си.

Подобни проблеми нямаше словашкият защитник на орлетата Кристиян Кострна, който акостира на софийската аерогара по-рано през деня и заедно със Суда бяха прибрани от пратеник на благоевградския клуб.

Преди броени дни, също на франкфуртското летище, се загубиха куфарите на националите от юношеската гарнитура на България до 18 г., които пътуваха за международния турнир „Валентин Гранаткин“ в Санкт Петербург.  В състава на младите трикольори бяха петима таланти от школата на „Пирин“.

Неволите, които преживя А. Суда, избледняха в сравнение със стреса, преживян от кацналия по същото време на летище София котдивоарски футболист на „Ботев“ /Пд/ Яя Меледже. Африканецът сащиса пътниците и посрещачите с появата си на терминала с облекло като за юлските жеги – продрани къси дънки, тънка лятна блузка и маратонки. Неговият багаж също останал някъде по пътя, на всичкото отгоре никой от лагера на канарчетата не го чакал да го закара за Пловдив. Пиринските представители веднага предложили помощта си на злочестия Меджеле и си тръгнали едва след като била осъществена телефонната връзка с шефовете му  под тепетата, които обещали незабавно да изпратят дебело яке и шофьор.

Вместо на „Армията“ вратарят Красимир Костов се озова вчера в лекарския кабинет за задължителните предсезонни медицински прегледи, на които показа добри резултати. В следобедните часове младежкият национал се включи в тренировката на орлетата на закрито, демонстрирайки неведение за трансфера си в ЦСКА. От клубния офис на „Дъбравска“ 1 счетоха за ненужно да коментират интереса на червените към спортист номер 1 на Благоевград за 2015 г.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене