„Германея“ отложи подготовката си

Ръководството на отбора от Сапарева баня отложи началото на зимната подготовка, която трябваше да започне днес

Причината бе студеното време и обилният снеговалеж, който падна. Така всички играчи ще се съберат за първо занимание в понеделник 16-ти януари от 14:00 часа. Отборът ще тренира изцяло в домашни условия в Сапарева баня, където ще бъде на лагер първата седмица. На първата тренировка се очакват около 20 футболисти, сред тях и 5-6 нови попълнения, чиито имена обаче се пазят към момента в тайна.

Ново лице ще бъде и треньорът на тима Милен Лахчев, който изненадващо замени на поста друг млад специалист – Атанас Стоилов, който се оттегли от поста си след неразбирателство с местната власт и неуредици в клуба.

Новият наставник на „Германея“ заяви, че вече има проведени разговори с футболисти, които да заменят, напусналия си колега и очаква тяхното съгласие. Паралелно с това са договорени и 5-контроли. На 25.01 с „Локомотив БДЖ“, на 28.01 с „Велбъжд“, на 31.01 с „Локомотив“(София), на 04.02 с „Витоша“(Бистрица) и на 15.02 с „Балкан“(Ботевград). Не се изключва възможността сапаревобанчани да срещнат и „Пирин“(Гоце Делчев), който също търси противници за приятелски срещи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене