Борис Галчев се връща в „Пирин“(Благоевград)?

Треньорът на „Пирин“(Благоевград) – Стефан Генов коментира спекулациите, съгласно които благоевградчани ще привлекат в редиците си бившия капитан на ЦСКА-София Борис Галчев

Очаква се 33-годишният играч да напусне „Армията“ през зимата, след като изпадна в немилост пред финансовия благодетел на клуба Гриша Ганчев.

„Около Галчев нищо не се знае, защото не е ясно дали ще разтрогне договора си с ЦСКА-София. Да го направи, пък ще го мислим. Не че не го искаме, но в момента няма какво да направим, като не се знае какъв е статутът му“, заяви Генов

„На този етап няма развитие около селекцията ни. През зимата е по-трудно да намериш качествен играч. Имаме предвид няколко футболисти, следим ситуацията около тях, но дотам“, добави Генов.

„Пирин“ започва подготовка на 10 януари, вторник, от 15:30 часа. Тимът ще се готви при домашни условия до заминаването си за лагера в Турция. „Орлетата“ имат контроли с втородивизионния „Оборище“(Панагюрище) на 22 януари от 14:30 часа в Благоевград и с „Пирин“(Разлог) на 25 януари, но все още не е уточнено мястото. Отборът ще пътува за Турция на 28 януари и ще остане там до 9 февруари. По време на лагера там ще има 4 контроли. Знаят се датите – 30 януари, 1, 5 и 8 февруари. Организаторите обаче все още не са информирали клуба кои ще са съперниците.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене