СЪОБЩЕНИЕ – Община Благоевград

Община Благоевград обявява за възлагане на обществена поръчка чрез открита процедура за избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет: „Избор на изпълнител за осигуряване на мерки за информация и публичност по проект „Изграждане на социални жилища в IV-ти микрорайон”, по Процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP001-1.001-039 „Изпълнение на интегрирани планове за градско възстановяване и развитсоциални жие 2014-2020”, Инвестиционен приоритет „Социална инфраструктура”, Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. по обособени позиции:

Обособена позиция №1: Изработване на брошури, плакати, информационни стикери и преспакети;

Обособена позиция №2: Организиране на събития, публикации, изработване на табели, билбордове, рекламни материали”

Настоящата обществена поръчка, в частта по Обособена позиция №1 „Изработване на брошури, плакати, информационни стикери и преспакети” е запазена, предназначена за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или за стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионалното интегриране на хора с увреждания или на хора в неравностойно положение на основание чл. 12 от ЗОП.

Обявлението за обществена поръчка и Решението за откриване на обществена поръчка за възлагане на обществената поръчка са публикувана в Регистъра на обществените поръчки към Агенция по обществени поръчки гр. София и на профила на купувача на електронния сайт на Община Благоевград www.blgmun.com на 05.01.2017 г.

Съобразно направените разчети и предвиждания за изпълнение на проекти, с Бенефициент Община Благоевград по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г.”, максималният финансов ресурс за изпълнение на услугата, предмет на настоящата процедура е в размер на 47 300.00 лева (четиридесет и седем хиляди и триста) без начислен ДДС или 56 760.00 (петдесет и шест хиляди седемстотин и шестдесет) лева с начислен ДДС, който не може да се надвишава, от които за Обособена позиция №1 Изработване на брошури, плакати, информационни стикери и преспакети – в размер на 7 250.00 лева /седем хиляди двеста и петдесет лева/ без ДДС или 8700.00 лева /осем хиляди и седемстотин/ с ДДС; за Обособена позиция №2 Организиране на събития, публикации, изработване на табели, билбордове, рекламни материали в размер на 40 050.00 лева /четиридесет хиляди и петдесет лева/ без ДДС или 48 060.00 /четиридесет и осем хиляди и шестдесет/ с ДДС.

Критерият за оценка в настоящата поръчка е „оптимално съотношение качество/цена” (чл. 70, ал. 2, т. 3 от ЗОП).

Оферти за участие се подават в деловодството на община Благоевград в срок до 17:30 ч. на 09.01.2017 г.

Офертите ще бъдат отворени на 10.01.2017 г. от 10.00 ч. в Зала 101 в сградата на Община Благоевград, пл. „Георги Измирлиев“ №1, гр. Благоевград.

Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участници и/или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на изискванията за достъп до сградата.

Община Благоевград

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене