ЦАЦАРОВ, ЧЕТИ: Неврокопски бизнесмени рекетирани от Басейнова дирекция – Благоевград?! Който не плаща на шефа го грози фалит!?

ЦАЦАРОВ СЕ ЗАЕМА С БАСЕЙНОВА ДИРЕКЗИЯ – БЛАГОЕВГРАД!

Приликата с Ким Чен Ун е уловима- директорът на Басейнова дирекция – Благоевград вдигна на „ура“ бизнеса!

Пик от административни дела срещу Басейнова дирекция – Благоевград в Районнияьт съд – Гоце Делчев. Местни бизнсемени са луднали срещу директора на институцията Вангелия Иванова, която е известна сред своите подчинени като Ким Чен УН, зариха неврокопския храм на Темида с дела, обжалвайки нейни актове. „Подложени сме на истински стрес … атаката прилича на рекет, ако не си плащаш проверки всяка седмица.. актове всеки месец..“ оплаква се ресторантьор от село Огняново с наложен акт над 15 000 лева. Паметен е случая и с ЕТ „Неждет Бакалов-Мустафа Бакалов” – собственик на автомивка в гърменското село Хвостяне, който пък спечели дело срещу институцията за наложен акт от 2000 лева.

Като пилета в кълчища се оплетоха пред Районния съд в Гоце Делчев шофьор и служителка на Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ по време на обжалвано наказателното постановление. На база противоречиви твърдения от страна на актосъставителите, както в документа им, така и при направите очни ставки и свидетелски показания заради липсващи страници от съставения констативен протокол и много други съществени пропуски, съдът отмени обжалваното от собствениците на автомивката наказателното постановление от 25.02.2016 г. на шефа на Басейнова дирекция и наложената имуществена санкция за извършено нарушение по чл. 44, ал. 1 от Закона за водите и на основание чл. 200, ал. 1, т. 2 от същия закон. Според много експерти това е ярък пример, че просто служителите са „изпълнявали“ поръчка на директорката Вангелия Иванова, която за парадокс е с неврокопски корени…

УДАРНО РАЗСЛЕДВАНЕ И ПОТРЕСАВАЩИ РАЗКРИТИЯ ЗА ДЕЙНОСТТА НА ИВАНОВА ЧЕТЕТЕ ТОЗИ ПЕТЪК САМО ВЕВ ВЕСТИНК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД ОТ ПЪРВА СТРАНИЦА! КОЙ ПРАЩА ВАНГЕЛИЯ ИВАНОВА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене