Сълзи! Погребаха Антон, загинал в смъртоносна катастрофа след раздяла с приятелката си

Роднини и близки погребаха вчера 26-г. Антон Илиев от Дупница, който почина на място, след като сам предизвика тежко ПТП и загина на място.

Както struma.bg писа, момчето се заби с лекия си автомобил в електрически стълб навръх Нова година и загина на място. Час преди настъпване на Новата 2017 г. Антон посетил дома на приятелката си в дупнишкото с. Джерман. Тръгнал си ядосан, написал SMS „ЧНГ, сбогом“ и натиснал газта на автомобила. На изхода от Джерман на Е-79 той не завил, а продължил напред, скъсал мантинелата, ударил се зверски в стълба до жп линията, прекършил го и се приземил от другата страна.

Драмата се разиграла около 23,30 ч., към 1 ч. след полунощ случайно минаващи с лек автомобил джерманци забелязали, че мантинелата на главния път е разкъсана. Излезли от автомобила, видели смачаканата кола и позвънили на тел. 112. На място пристигнал екип на Спешен център – Дупница. Дежурният лекар само констатирал смъртта на Антон Илиев. Извикана е и пожарна, огнеборци рязали ламарините, за да извадят мъртвото тяло на загиналия.

Вчера смачканото БМВ все още стоеше край жп линията при Джерман. Момичето, при което бил Антон, живее при родителите си в чужбина и си идва за по няколко дни в селото.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене