Елена моли Бербо да изпълни най-после голямото й желание

Любимата на Димитър Бербатов – Елена, има огромното желание голямата й мечта най-после да се сбъдне. От няколко години тя бленува да посети тузарския остров Бора Бора, намиращ се на близо 17 000 километра от България – в далечна Френска Полинезия в Тихия океан. Митко постоянно отлагал и до момента меракът на Елена си остава неосъществен.

Там вече ходиха няколко души от родния хайлайф – включително Валели Божинов и Николета Лозанова в периода, когато тъкмо се бяха оженили.

Припомняме, че преди време имаше възможност Митко и Елена да отидат на почивка в Бора Бора. През периода, когато беше в Манчестър Юнайтед, българският нападател получи покана от тогавашния си съотборник Патрис Евра. Оказа се, че приятел на французина държи един от хотелите на прочутото кътче, но пътуването така и не се осъществи.

На този етап обаче на Бербатов изобщо не му било до райския остров, където една нощувка струва луди пари. И проблемът изобщо не е финансов, тъй като Бербо няма никакви спънки в това отношение. Митко първо искал да разреши футболното си бъдеше. Липсата на отбор го изнервяла и на моменти той се замислял да сложи край на кариерата си.

Според източници на БЛИЦ СПОРТ Бербатов желае да поиграе поне един сезон в Англия.

„Димитър има три оферти, които са повече от добри. Две от тях са извън Европа. Само да каже „да” и трансферът ще се осъществи мигновено. Той обаче държи на Англия и изчаква. Ако нищо не се получи, може и да приеме някое от предложенията. Наистина понякога си мисли и за отказване”, признават от обкръжението на Бербатов, който от миналата пролет, когато напусна гръцкия ПАОК, няма изиграна и една минута в професионалния футбол.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене