Connect with us

Таблоид

ЕДНА ЛЕГЕНДА СИ ОТИДЕ ОТ МВР… СЛЕД ПОРЕДНАТА МИСИЯ БИВШИЯТ НАЧАЛНИК НА ПОЛИЦИЯТА В ГРАД ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ НИКОЛАЙ ТОНЕВ ПОДАДЕ РАПОРТ ЗА ПЕНСИЯ!

Published

on

За жалост на всички, които обичат професионализма и мъжеството в МВР – Ники Тонев се пенсионира. Бившият полицейски началник на РУП – Гоце Делчев, станал в последствие граничен полицай и мисионер, каза край на пагона и вече е свободен гражданин след подаден рапорт за пенсиониране, научи вестник „Градът“. Отдихът според нас му е заслужен. Определено ще липсва и на нас, и на обществото, професионализмът и обективността му в работата. Липсата на каквато и да е политизираност и зависимост. Според наша информация бившият началник ще се позиционира в село Господинци, където от спестяванията си построи малка къщица, която до скоро се даваше под наем за гости. Ники Тонев обаче категорично нямал намерение да се откаже от обществената дейност, като за целта мислел да направи свой форум в интернет, където да коментира злободневни теми. Честита ти пенсия, господин Тонев. Можеш да бъдеш сигурен, че ние от вестник „Градът“ никога няма да забравим твоят професионализъм и… мъжество. Еле па последното…

Таблоид

Трагедия! Родилка издъхна от Ковид в реанимация на МБАЛ Благоевград

Published

on

33-годишна жена, родила прекрасно бебе в събота, издъхна в реанимция на МБАЛ Благоевград след усложнения на коронаинфекцията. Илиана, постъпила в родилно отделение на болницата с коронавирус,научи Struma.com. Лекувана е и е предприето секцио, което протекло нормално без всякакви усложнения.

Ден след раждането състоянието на младата жена рязко се влошило, преместена е в реанимация, където е издъхнала. Причината, според лекарите е тежката коронавирусна инфекция, около раждането не е имало никакъв проблем, казват от болницата. Трагедията съсипа всички, които познават Илияна.

Според наши източници тя не е имала някакви съпътстващи заболявания, просто вирусът е страшен убиец, коментират медиците, оказали се безсилни срещу него в случая с Илияна.

Continue Reading

Таблоид

СТАРТИРА ПОРЕДНИЯТ ОДОБРЕН ПРОЕКТ НА ОБЩИНА САТОВЧА

Published

on

Кметът на община Сатовча д-р. Арбен Мименов подписа Административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансофа помощ по оперативна програма „Околна среда 2014-2020г.“, съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие и Кохезионния фонд на Европейския съюз по процедура чрез подбор BG16M1OP002-2.009 „Изпълнение на демонстрационни проекти в областта на управлението и отпадъците“

В основата на проекта е най-успешната в ЕС добра практика за въвеждане на принципа „Замърсителят плаща“ при управлние на битовите отпадъци, а именно „Плащане според количеството отпадъци“.

Демонстрационният проект ще се изпълни в малък мащаб на територията на община Сатовча и предвижда оборудване на еднофамилни/ малки многофамилни къщи с кофи за смесени отпадъци с различен обем и с кофи за рециклируеми отпадъци.

Основната цел на проекта е да допринесе за постигане на целите заложени в Закон за управление на отпадъците чрез въвеждане на мерки за предотвратяване образуването на битови отпадъци и намаляване количеството образувани смесени битови отпадъци.

Проектът е на обща стойност 382 774,02 (триста осемдесет и две хиляди седемстотин седемдесет и четири лева и две стотинки ) и стартира от 08.09.2020г., като изпълнението на всички заложени дейности трябва да приключи на 08.08.2022г.

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

декември 2020
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

ПОПУЛЯРНИ


Office Lizenz Kaufen Windows 10 pro lizenz kaufen Office 2019 Lizenz Office 365 lizenz kaufen Windows 10 Home lizenz kaufen Office 2016 lizenz kaufen office lisans satın al office 2019 satın al