Топ Преса представя популярния чакръкчия, биоенерготерапевт и радиестезист Георги Борисов: Има много шарлатани, но от мен никой не се е оплакал и не си е тръгнал неизлекуван!

Преди да започнем, искам да знаеш, че аз вярвам в силите с които чакръкчиите лекуват. Пред очите ми бе излекуван човек, който познавам, знаех и за болежките му, които бяха след злополука. 10 години момчето не можеше да си вдигне ръката. Заведох го при Кирил Димитров, лека му пръст и той го излекува…

Та да кажем първо как разбра за своите лечебни сили?

– Всичко стана съвсем случайно, бях на погребение на бабата на моята съпруга. Там ме видя бай Коце, Гинин го наричат и е от Горна Брезница. Той видя, че накуцвам, че ме боли кръста и че немога да помагам. Попита ме дали имам дископатия, и аз на майтап му отговорих, че май не е една, а са две – три, защото всичко ме боли. Погледна ме много сериозно и ми каза, че ще ми излекува болежките… Хвана ме за ръка и ми каза, че имам страшна енергия. Засмях се и питах каква енергия, а той каза че енергията ми е лечебна и трябва да се науча как да я използвам. Още не вярвах и му казах да видим дали ще ме излекува… Пипна ме, натисна ме… Пооправи ме човека, със тези старите техники. Но много от старите методи в днешно време не функционират много добре. Едно време хората, като усетят проблем веднага търсят помощ, защото на другия ден работа го чака. Тогава хората не са отлагали проблема, както е сега. Когато човек потърси помощ на момента лечението протича моментално. При мен идват 20-30 годишни дископатии, човека ходил по лекари нагоре-надолу и нищо… Хората стават статични, преди това са били динамични. Затова, аз постоянно усъвършенствах старото чакръкчийство. И това, разбира се като всяко нещо търпи развитие. Аз съм правил много масажи, без да знам, че имам тази лечебна енергия. Хората са се чувствали много добре, но и те не са знаели, че съм ги излекувал и намествал.

Кога откри тези сили?

– Преди 5 години.

Браво, за пет години си отворил кабинет в Благоевград и в София…

– Това е доказателство, че работя добре, че има доволни хора и за съжаление много хора с болежки. Работих една година в София. Сега пътувам, когато има записани хора. То списъка е доста голям, за това всяка седмица съм там. Аз не правя реклама на това, което правя. Хората идват като видят, че помагам за дископатии, шипове, плексит, невралгии и пращат свой познати, а те свой познати и така от уста на уста разбират за мен. Ако рекламирам това, че лекувам, малко тръгваме в комерсиална посока, а това не е целта.

Не само комерсиални, а и много често има и шарлатанство…

– Има много шарлатани, което е много жалко. За мен е важно, че кой е дошъл при мен не се е оплакал, че не е излекуван. Но хора има всякакви, то и за мен някой, някъде може да каже, че съм измамник и то без въобще да е идвал при мен и без въобще да ме познава. Идва при мен един дядо, Бай Илия на 87 години… Излекувах го и той, като ме за прегръща и вика : „Гошко, обичам те Гошко…“ За такива хора работя, като видиш доволния клиент е голямо щастие…

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене