Семейство зъболекари от Гоце Делчев дариха средства за децата от Дома в Гоце Делчев и ДГ „Пролет“ в Абланица

С благороден и много човешки жест и с чувство на удовлетвореност и изпълнен дълг към обществото ще посрещнат предстоящите светли Коледни и Новогодишни празници младото семейство зъболекари от Гоце Делчев Ива и Александър Капитанови.

Те подеха собствена благотворителна инициатива и направиха няколко крупни дарения, а именно предоставянето на средства за закупуване на караоке тон колони за децата от ДГ „Пролет“ в хаджидимовското село Абланица.

Днес д-р Александър Капитанов и съпругата му д-р Ива Капитанова дариха и сумата от 400 лева за подпомагане на децата в неравностойно положение от Дом „Иван Кюлев“ в Гоце Делчев.

ИВА КАПИТАНОВА

„Дарявайки от сърце човек се чувства невероятно“, коментира чаровната д-р Ива Капитанова, която изпрати и семейно послание към децата от Дома за деца лишени от родителски грижи „Иван Кюлев“.

„Мили деца послучай предстоящите Коледни и Новогодишни празници, ви пожелаваме преди всичко да бъдете живи и здрави, много весели, усмихнати и щастливи. Вярвайте в доброто у хората, и бъдете и вие самите добри хора, имайте мечти, преследвайте ги и те ще се сбъднат. Пожелаваме ви весели празници и една по-добра и по-щастлива Нова година“, се казва в посланието на д-р Капитанова.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене