Страшно пророчество на Нострадамус за 2017: Войната е неизбежна, идват катаклизми, безводие и глад

Нострадамус е една от емблематичните личности на 16 в. Философът с пророческа дарба е предрекъл не едно и две събития, които вече са се случили на нашата планета. Модерното общество напоследък все по-често се обръща към мистериозния свят на езотериката и магията, а мнозина се надяват човечеството най-сетне да потърси начин да предотврати страшните предсказания за бъдещето на Земята.
Прозорливият философ обаче е доказал дарбата си във времето.

Едно от най-точните му пророчества е това за 11 септември. Нострадамус сякаш позна и за това кой ще спечели президентските избори в САЩ през 2016 г. Смята се, че думите му за „велик безсрамник“, който е избран за ръководител на армията, смел и с много връзки, е именно бизнесменът Доналд Тръмп.

Възход за едни, провал и хаос в други държави предвижда френският философ.

Китай ще се развива с бързи темпове, с което ще направи много важни стъпки за икономическа стабилност в дългосрочен план. Италия пък ще обеднее още повече. Кризата ще бъде много тежка – безработица, дългове и политическа нестабилност ще доведат до дисбаланс в цялата Еврозона.

Войната между Иран и Турция е неизбежна.

През 2017 г. въоръжените конфликти не само да спрат, но и ще се задълбочат. Най-жесток ще бъде този между Турция и Иран. В началото ще започне като локална война, но конфликтът ще стане много по-сериозен.

Мюсюлмани ще опитат да превземат големи части от Африка – нещо, което вече е факт.

Ще продължи с пълна сила жестоката битка между християни и ислямисти.

Смяна на лидери – това вещае Нострадамус за Германия и Италия, които през 2017 г. действително са изправени пред важни парламентарни избори. Превъзходството на един германски принц върви към своя край, пише Нострадамус, но после прибавя, че този лидер е „дама“. Любителите на пророчества са убедени, че в този пасаж става дума за Ангела Меркел.

Нови тирани ще има в Неапол, Палермо, Сицилия и Сиракуза – градовете, в които от години властва италианската мафия.

Като държави, които ще чертаят съдбата на света, Нострадамус посочва – Великобритания, Белгия и Иран. Успехите на властимащите обаче няма да се сбъднат в мирно време. Ще има кръв и много хора ще загинат, вещае френският пророк. Дъното ще ударят и съдебните системи в развитите държави, като много „ненужни“ закони ще бъдат приети, пише още той.

Екологична катастрофа – голям глад, безводие и суша ще започнат да тормозят човечеството. Ще се наложи жителите на най-пострадалите региони да бъдат евакуирани с кораби.

Гореща война – така Нострадамус вероятно назовава глобалното затопляне. Това ще доведе до големи катаклизми и безводие, които ще започнат да засягат все повече държави по света.

Нострадамус посочва Русия като територия, на която много хора ще се евакуират след жестоките и кървави войни, за да се роди нова общност от „оцелели“.

Източник: Канал 3

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене