Ето подробности за катастрофата в Разложко!

Сигнал за тежка катастрофа с пострадали хора вдигна на крак екипите на пожарна, полиция и Спешен център малко след 18.00 ч. днес.

Реалността обаче се оказа друга. Сблъсъкът е бил между лек автомобил „Мазда“, управляван от жена от Гоце Делчев, и товарен автомобил на благоевградска строителна фирма. Ударът действително е бил тежък, като задната част на автомобила е смачкан до неузнаваемост, но за щастие пострадали в ПТП-то няма. С материални щети по предната част на купето е и тежкотоварният автомобил.

Със силна уплаха е водачката на маздата. Тя е прегледана от пристигналите екипи на Спешен център и след като не са установени травми, линейките са се върнали празни. Инцидентът е станал на гл. път ІІ-19, малко след разклона на село Елешница. Лекият автомобил се е движил в посока от Гоце Делчев към Добринище, поднесъл е, рязко намалил скоростта и движещият се зад него камион го ударил, като водачът не е имал време да реагира.

На мястото на инцидента бяха изпратени и два противопожарни автомобила, движението беше затруднено и се извършваше чрез пропускателен режим, като се регулираше от автопатрули на РУП – Банско. Причините за инцидента се изясняват.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене