Времето днес

дъжд

Увеличението на облачността от югозапад ще продължи и след обяд вече над цялата страна ще е значителна. На места, главно в Западна България ще превали, като през нощта валежите ще обхванат страната и ще се усилят. Вятърът ще е от изток, в Източна България от юг-югоизток и през деня ще се усили. Максимални температури между 13° и 18°, в крайните югозападни райони 21°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 17°, а минималната 2°, за Банско 15°/5°, Разлог 16°/5°, Дупница 16°/0°, Кюстендил 15°/0°, Перник 16°/3°, Гоце Делчев 17°/7°, Сандански 21°/9° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 19°, а минималните до 6°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане в сутрешните часове е много близко до средното за месеца. През деня ще се понижава.

Над планините облачността ще е значителна. Билата често ще са в мъгла. В следобедните часове над масивите от Западна България ще превали слаб дъжд, по най-високите части на Рила и Пирин – слаб сняг. Ще духа до умерен вятър от юг, който привечер ще се усили. Максималната температура на 1200 метра 6°, на 2000 метра около 0°.

Над Черноморието облачността ще е значителна. В южните райони слабо ще превали. Вятърът ще е слаб от юг-югоизток. Максимални температури от 14° до 17°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. Температурата на морската вода е 8°-10°.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене