Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Босът на „Реал” (Мадрид) Флорентино Перес сменя уличните лампи в Дупница за 1 000 000 лв.

Община Дупница спечели проект за 100-процентно финансиране по фонд “Козлодуй” за пълна подмяна на уличното осветление в града, съобщиха за постижението от пресцентъра на кметството. Цялата дейност ще струва над 1 млн. лева. Само 13 града в цяла България ще бъдат финансирани за тази дейност. “Как няма да съм доволен от подобно нещо.

Интересът клати феса: Лидерът на БСП в Сапарева баня Николай Фарфаров стана зам.-председател на Общинския съвет в Сапарева баня с гласовете на ГЕРБ

Лидерът на БСП в Сапарева баня Николай Фарфаров стана зам.-председател на Общинския съвет в Сапарева баня с гласовете на ГЕРБ. Лидерът на БСП в планинското селище бе избран на новия пост на вчерашното заседание на местния парламент по предложение на съпартийката си Марияна Адвукатска.

Висшият експертен съвет към МОСВ даде зелена светлина на депото за отпадъци край Благоевград

Висшият експертен съвет към Министерството на околната среда и водите даде зелена светлина на проекта за регионално депо край Благоевград. На заседание на съвета, на което вчера присъства и кметът д-р Атанас Камбитов, бе оповестено решение, с което се одобрява реализацията на значимия проект. С това на практика се слага точка на спекулациите за качеството на проекта и се дава висока оценка на професионализма на експертите от общината, изготвили инвестиционното предложение.

Бившата шефка на фронт офиса Веселинка Монева загуби 5045 лв. от община Дупница, няма да я върнат на работа

Община Дупница спечели на последна инстанция още едно от делата, заведени от бивши служители. ВКС потвърди решението на Кюстендилския окръжен съд по жалбата на Веселинка Монева, съобщиха от общинския пресцентър. Монева е съкратена след премахване на длъжността началник-сектор „Фронт офис”. Искът й бе за 5045 лева и бе присъден от Дупнишкия районен съд, където спечели делото.

Прокурор Бачева привика благоевградския бунтар Венци Кавазов заради измислена псувня срещу Бареков, Десислав Чуколов отива на съд за думите пред Президентството: Кавазов води 6 платени герберчета

9 месеца след гастрола на Николай Бареков в Благоевград прокуратурата се сети да потърси благоевградския бунтар от партия ГЕРБ Венцислав Гавазов с измислено обвинение. Завчера Кавазов е бил разпитван по жалба на Николай Бареков за това, че му е отправил нецензурни изрази по време на гостуването му с предаването „България без цензура” в Благоевград.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене