Каръкът за футболисти от Пиринско продължава

Този извод се налага, след като стана ясно, че роденият в Ново Делчево Антон Карачанаков е пред завръщане в Първа лига

Бившият футболист на ЦСКА е изпаднал в немилост в полския „Краковия“ и май пак ще заиграе в „Славия“. От началото на сезона играчът има само един мач за купата, а в шампионата няма нито една минута на терена. Очаква се през зимната пауза той да разтрогне договора си с Краковия по взимно съгласие. Атакуващият халф вече е провел разговори с ръководството на белите. Именно от „Слави“я той бе продаден в тима от Краков, с който подписа в началото на 2016-а. През пролетта роденият в Ново Делчево футболист изигра 5 мача в местната Екстракласа. При „белите“ Карачанаков бе през 2015/16, като изигра 19 мача, в които вкара 6 гола.

През лятото с „Краковия“ подписа и бившия ляв бек на Славия Диего Фераресо. Той също не е използван кой знае колко и също може да се върне на „Овча купел“.

В същото време стана ясно, че ръководството на „белия клуб“ умува за бъдещето на вратаря Марио Кирев. В последно време той загуби титулярното си място. За последно пази при победата с 3:2 над „Ботев“(Пловдив) на ст. „Васил Левски“ в края на ноември. Кирев допусна доста грешки през сезона. В последния мач с „Локомотив“(Пловдив) на „Лаута“ белите заложиха на младия кръцки страж Стергиакис. Той показа доста добри неща и се очаква да бъде налаган през пролетта. Ветеранът Георги Петков (40 г.) пък със сигурност ще доиграе сезона.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене