Паднало му пердето! Машинист преби благоевградчанин, гонил с кол него и приятелката му

20-годишен благоевградчанин бе глобен 1500 лв. заради побой на улицата. Кирил Пинтийски бе признат за виновен за екшън, който се разиграл на 11-и май тази година пред сградата на Бюрото по труда. Около 22 часа в момента, в който слизал от такси, Ненко Борисов бил нападнат изневиделица от двама непознати и повален с ритници на земята. Той бил здравата наритан, а нападателите се качили в лек автомобил и избягали.

Впоследствие е установена самоличността им – Кирил Пинтийски и Асен Ангелов, но в хода разследването за побоя е обвинен само първият. Той е подведен под наказателна отговорност за причиняване на лека телесна повреда на Ненко Борисов по хулигански подбуди. 20-годишният младеж обяснил, че няколко дни по-рано той и приятелката му били подгонени от същия човек с кол. Затова като го видял вечерта от колата, му паднало пердето и решил да си отмъсти.

Тези обстоятелства не бяха изтъкнати на вчерашното дело, тъй като се гледа по съкратеното съдебно следствие в РС – Благоевград. Кирил Пинтийски се призна за виновен и тъй като е неосъждан, районният съдия Кристина Панкова му наложи административно наказание глоба от 1500 лв.

По време на инцидента 20-годишният благоевградчанин е бил безработен, но сега вече си изкарвал прехраната като машинист на влак в частна компания.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене