Нещо ужасно се случи на пътя Рила-Кочериново! Ето какво се знае

Топола падна и едва не уби 30-г. жена. Служителката на бензиностанцията край Кочериниво Илиана Бачева пътувала от Рила, където живее, към работното си място, когато една от тополите край пътя паднала и се стоварила с цялата си тежест върху автомобила. Свидетели на инцидента станали шофьор на автобус и пътниците, които позвънили на тел. 112. На мястото пристигнали екипи на Спешен център – Рила и пожарен автомобил. Колата била смачкана до такава степен, че шофьорката не могла да помръдне, заклещена в купето. Огнеборците разрязали ламарините и извадили невредима Илиана Бачева. В първия момент тя дори не разбрала, че се е разминала на косъм от смъртта.

На място Илиана Бачева е прегледана от лекарския екип на Спешен център – Рила, който установил, че няма травми, само била уплашена от случилото се. Илиана Бачева е транпортирана до вкъщи.

Тополите край пътя Рила-Кочериново са маркирани от общината в Кочериново като опасни за шофьори и пешеходци, коментираха запознати. От Агенция „Пътна инфраструктура”, чиято собственост са, се изисква да ги отреже.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене