Стефан Генов не прости на свой футболист и го изгони

Новината обиколи Благоевград и феновете на местния „Пирин“, който се раздели с албанския си нападател Ндуйе Муйеци

Новината бе потвърдена и от мениджъра на футболиста. В момента той е в чужбина иведнага щом се прибере в България, контрактът на бившия голмайстор в латвийския „Вентшпилс“ с орлетата ще бъде прекратен по взаимно съгласие.

Албанецът за пореден мач ще бъде извън групата на „Пирин“, този път за утрешното гостуване на „Ботев“ в Пловдив. Припомняме, че Ндуе Муейци не бе в групата и за последното домакинство на „орлетата“ за годината в понеделник срещу „Берое“, завършило 1:1.

Тогава наставникът на отбора Стефан Генов обясни решението си с факта, че причината за решението му да се лиши от услугите на нападателя е нарушаване на спортния режим, което се случило около студентския празник. Впоследствие обаче не дадоха ефект всякакви обяснения и всякакви доказателства от негова страна по случая. Играчът се кълнеше, че просто е била дадена грешна информация за нарушение на режима от негова страна, които обаче Стефан Генов така и не прие.

Муйеци дойде в Благоевград пред август, но едва през септември получи работна виза и заигра за „Пирин“. Той обаче така и не записа попадение със зеленобелия екип, макар че бе един от най-активните, което го направи любимец на местните фенове.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене