Ужасът в Хитрино е по-голям от очакваното: В срутена къща има затрупани деца!

Ужасът в Хитрино се оказа по-голям от очакваното, след като стана ясно, че има поне четирима загинали и най-малко 12 пострадали, сега се появи нова1481351540-2 шокираща информация

„Има срутена къща, в която са затрупани деца. Извикани са всички екипи на пожарната”, това заяви пред БНР кметът на общината Нуридин Басри.

Всичко започна малко преди шест часа, когато товарен и пътнически влак са се1481351540-3 сблъскали в района на гарата. „В резултат на удара цистерните са избухнали, като ударната вълна е усетена и в съседното село Панайот Волов. Голяма част от къщите в района на гарата в Хитрино са засегнати от последвалия пожар. Най-вероятно ще се наложи евакуация на жителите. Има пострадали”, заяви още Басри.

Временно движението през село Хитрино е 1481351540-5ограничено, съобщиха от „Пътна полиция“. Осигурен е обходен маршрут.

Според началника на пожарната гл. комисар Николай Николов, ще се наложи евакуация, а гражданите, които отказват да се подчинят на разпореждането, ще бъдат изведени насила.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене