Поздравителен адрес за Методи Байрактарски от Здравка Чимева и „Движение – Ние жените”

bayraktarski-3

Методи Байрактарски, зам.-председател на редакционния съвет на Топ Преса отпразнува 3-годишнината си в най-голямата югозападна медия Топ Преса. На празненството присъстваха представителки на Сдружението „Движение – Ние жените”. Председателката на женската организация Здравка Чимева връчи поздравителен адрес на Байрактарски в които пише:

Уважаеми г-н Байрактарски,

Изключително ми е приятно от името на дамите членове на Движение „Ние – жените“ – Благоевград да Ви поздравя по повод Вашата 3 – годишна кариера във в-к „Топ Преса“. Три години са крехка възраст, но Вие доказахте, че върховния дълг на един журналист е обективно и правдиво да отразява събитията. Запазвайки добрият тон бяхте инициатор на много благотворителни кампании. Заставахте с лице към проблемите на хората и търсехте решения за техните болки. Вярваме, че и в бъдеще ще продължите да работите със същата добронамереност, обективност, отговорност и професионализъм. Никога не забравяйте, че да бъдете добър журналист е професия, а да бъдете добър човек е мисия. Пожелаваме Ви лично щастие, творческо вдъхновение и успехи във всички начинания.

bayraktarski-2

Присъстваха още: Поетесата Евгения Йорданова, носителка на приза за 2008 г. „Жена на годината на Благоевград”, управителят на Православен информационен център на Неврокопска света митрополия Мирела Кючукова, Олга Ворошилова от женско благотворително дружество “Македония”, Вера Ангелска специалист в Младежки дом – Благоевград. Единствината поканена медия бе „Благоевград Нюз” и управителката и Мариета Димитрова, която направи видео интервю, което можете да гледате в саита www.Blagoevgrad-News.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене