Ако имате проблем с алкохола и искате да се справите с него

Ако живеете в Гоце Делчев или наблизо, ако имате проблем с алкохола и искате да се справите с него – има начин да опитате.  В гр. Гоце Делчев на улица „Христо Ботев“ 21/б (срещу сградата на музея), всеки вторник и петък от 18:00 часа се провеждат сбирки на група за взаимопомощ.

Всеки първи вторник от месеца от 17:00 ч. се провеждат открити срещи, за тези които искат да се запознаят с дейността на групата.

Анонимни алкокохолици (АА) са мъже и жени, които споделят помежду си своя опит, сила и надежда, за да разрешат общия си проблем и да помогнат на други да се възстановят от алкохолизъм.

Единственото изискване за членство е желанието да се спре пиенето. Няма такси или вноски за членуване в АА. Те се издържат сами чрез собствените си волни дарения

“АА не е свързано с каквато и да е секта, религия, политика, организация или институция. Не желае да се включва в обществени спорове. Не подкрепя и не се противопоставя на каквито и да е каузи. Главната ни цел е да останем трезви и да помогнем на други алкохолици да достигнат до трезвост. Не се колебайте да ни потърсите за помощ!” – обясняват те.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене